CEO Vijesti

Promovišite svoj rad na portalu Moj uspjeh!

Feb 27, 2017 | Vijesti

  • Facebook

Portal Moj uspjeh!, kreiran je u okviru projekta “I ja sam poduzetnik/ca!”. Centar za edukaciju i obrazovanje, kao pokretač i nosilac projekta, od svog osnivanja, radi na razvoju poduzetništva, te pružanju prilike mladim, nezaposlenim, potencijalnim i postojećim poduzetnicima, da steknu znanja i vještine, potrebne za tržište rada, razvoj poslovanja i unapređenje poslovnog ambijenta, prateći savremene trendove na tržištu.

Razvoj samostalnog poslovnog poduhvata, ali i njegova promocija nije jednostavan proces.  Bez obzira na to koliko je organizacija  velika ili mala, nova ili dužeg staža, u gradnju branda morate uložiti vrijeme, novac i kreativnost. Zbog toga smo odlučili pomoći organizacijama da se što lakše, jednostavnije i bolje promovišu. I to besplatno!

Krenete li pravim putem, vaš brand može postati prepoznatljiv velikom broju ljudi. Zadovoljni kupci kojima svakodnevno rješavate probleme, te zadovoljavate njihovu tražnju, najbolji su ambasadori vaše organizacije.

Na ovoj stranici imate priliku, besplatno pomovisati svoju organizaciju. Bez obzira da li ste već registrovani, radite nešto kao dopunsku, dodatnu djelatnosti, ili se bavite nekom djelatnošću isključivo iz hobija, pozivamo vas da se registrujete. Ovu bazu shvatite kao vašu vizit katru ili brošuru, alat kroz koji će vas potencijalni kupci i poslovni partneri tražiti.

Cilj nam je povezati  osobe koje vode vlastite poslovne poduhvate, kako bi im pomogli da se što bolje snađu na tržištu, međusobno povežu, te adekvatno promovišu vlastiti biznis. Stvaranjem ove baze podataka, sve zainteresovane ćemo ciljano informisati o grantovima, edukacijama, radionicama, sajmovima, javnim pozivima i slično.

Za registraciju i promociju organizacije, slijedite uputstva na sljedećem linku.

Share This