CEO Vijesti

Javni poziv: Besplatna radionica “I ja sam poduzetnik/ca!”

Dec 18, 2014 | Vijesti

  • Facebook
ZBOG IZUZETNO VELIKOG BROJA PRIJAVA, JAVNI POZIV JE ZATVOREN. U TOKU JE SELEKCIJA PRIJAVA. HVALA NA INTERESOVANJU I PRIJAVAMA.

Centar za edukaciju i obrazovanje, poziva sve zainteresovane da se prijave na besplatnu radionicu “I ja sam poduzetnik/ca!”. Glavni cilj radionice je pružanje praktičnih znanja i vještina iz oblasti pokretanja samostalnog poslovnog poduhvata. Teme radionice su sljedeće:

  1. Zašto se baviti poduzetništvom? Motivi i ciljevi
  2. Izazovi poduzetništva
  3. Kako sam osnovao/la vlastiti poslovni poduhvat?
  4. Koji koraci i procedure me čekaju pri pokretanju vlastitog poslovnog poduhvata, i koliko to košta?
  5. Osnove poslovnog/biznis plana

Predavači na radionici će biti:

Amina Muharemagić, dipl.oec., direktorica “BEEMED” d.o.o. Tuzla, uspješna i mlada poduzetnica, koja će polaznicima prenijeti vlastita znanja i iskustva u vođenju preduzeća, govoriti o izazovima koje ima žena poduzetnica, kao i o motivima za pokretanje vlastitog preduzeća.

Almir Paočić, dipl.oec., direktor Centra za edukaciju i obrazovanje, koji će sa polaznicima raditi osnove pisanja poslovnog/biznis plana, prenijeti vlastita iskustva u vođenju preduzeća, te predstaviti korake kod osnivanja preduzeća. 

Učešće na seminaru je besplatno, a svi zainteresovani, mogu se prijaviti isključivo putem sljedećeg obrascaMjesto održavanja treninga: Tuzla. Prednost pri odabiru polaznika, imat će naši članovi.

Edukacija je besplatna za sve učesnike/ce. Centar za edukaciju i obrazovanje Tuzla, snosi troškove trenera, organizacije i radnog materijala. Učesnici sami snose troškove prevoza i smještaja.

Share This