CEO Vijesti

Održan IV Sajam mladih poduzetnica

Aug 28, 2017 | Vijesti

  • Facebook

U organizaciji Centra za edukaciju i obrazovanje Tuzla, u nedjelju 27.08.2017. godine, organizovan je IV Sajam mladih poduzetnica. Sajam je održan na kompleksu Panonskih jezera u Tuzli, a svoje radove, izlagale su uspješne mlade poduzetnice, koje su pohađale poslovnu edukaciju, u okviru Centra, te razvile svoje poslovne ideje. Tokom Sajma, posjetitelji su imali priliku pogledati radove mladih poduzetnica, koje se bave proizvodnjom prirodne kozmetike, unikatnih predmeta i izradom nakita.

  • Facebook

„Organizacijom Sajma mladih poduzetnica, želimo pomoći mladim osobama koje vode svoje poslovne poduhvate. Iza nas su četiri godine organizacije Sajma, i svaki put se trudimo da ponudimo nešto novo, te da svojim korisnicima pružimo priliku da promovišu svoj rad i proizvode. Ovakvim aktivnostima, Centar za edukaciju i obrazovanje nastavlja aktivnosti aktivnog zalaganja za razvoj poduzetništva, zapošljavanja i samozapošljavanja, te mladim  pruža praktičnu pomoć u realizaciji njihovih poslovnih ideja, kao i promociji njihovih biznisa. Cilj nam je zaokružiti ciklus sa našim korisnicima – od identifikacije poduzetničkih kompetencija, poslovne edukacije, pomoći pri izradi poslovnog plana, realizacije poslovnog poduhvata, do promocije njihovih biznisa“ – istakao je Almir Paočić, direktor Centra za edukaciju i obrazovanje Tuzla.

Učesnice su naglasile da im je učešće na Sajmu pomoglo u promociji njihovih proizvoda i usluga, te posebno istakle odličnu organizaciju Sajma.

Share This