CEO Vijesti

Održan 5. Sajam mladih poduzetnika/ca

Aug 26, 2018 | Vijesti

 

  • Facebook

U organizaciji Centra za edukaciju i obrazovanje Tuzla, u subotu 25.08.2018. godine, organizovan je V „Sajam mladih poduzetnika/ca“. Sajam je dio redovnih aktivnosti, kojom se promoviše rad mladih poduzetnika/ca, koji su pohađali poslovne edukacije u okviru Centra. Na Sajmu je učestvovalo 10 izlagača iz Tuzle, Sarajeva i Srebrenika, čiji su predstavnici posjetiocima predstavili svoje proizvode i usluge, kao i djelokrug rada firmi koje vode.

Posjetioci su imali priliku upoznati rad edukativnih igraonica za djecu, pogledati unikatne suvenire i predmete kućne radinosti, te degustirati i kupiti zdrave prirodne prehrambene proizvode.

  • Facebook

„Ovo je već peti Sajam mladih poduzetnika. Ovim aktivnostima, želimo pomoći mladim osobama koje vode svoje poslovne poduhvate. Iza nas je pet godina organizacije Sajma, i svaki put se trudimo da ponudimo nešto novo u gradu Tuzli, te da svojim korisnicima pružimo priliku da promovišu svoj rad i proizvode. Bilo je divno vidjeti drage osobe, koje su pohađale poslovne edukacije u okviru Centra, a sada vode svoje vlastite poslovne poduhvate. Naša osnovna poruka je da svi snovi mogu postati stvarnost, samo ukoliko imate hrabrosti da idete ka njima. Najbolji način da se predvidi budućnost, jeste da se ona kreira. Ovi mladi ljudi, to sigurno rade. Ovo je konkretna podrška poduzetništvu i otvaranju novih radnih mjesta. Želimo svima mnogo uspjeha u daljem radu, a nama se uvijek mogu obratiti za pomoć i savjet”, riječi su direktora Centra za edukaciju i obrazovanje, Almira Paočića. 

Sajam je organizovan pred oko 5.000 posjetitelja, koji su iskazali veliko intreresovanje za rad izlagača, na kompleksu Panonskih jezera, koja su ponovo pružila gostoprimstvo organizatoru, Centru za edukaciju i obrazovanje. 

Više fotografija sa Sajma, možete pogledati u galeriji na Facebook stranici Centra za edukaciju i obrazovanje.

Share This