CEO Vijesti

Javni poziv: Pisanjem projekata do posla

Mar 29, 2013 | Vijesti

  • Facebook
Centar za edukaciju i obrazovanje Tuzla, poziva sve zainteresovane da se prijave na besplatnu edukaciju iz oblasti pisanja projekata za EU fondove. Glavni cilj seminara je obučiti polaznike za pripremu projekata, koji će biti prihvatljiv za programe bespovratnih sredstava, te zadovoljiti stroge formalne kriterije koje postavljaju investitori i donatori.

 

 Znanja i vještine  pisanja projekata, postaju osnovna kompetencija za radno mjesto, jer su BIH otvoreni različiti fondovi, kako strani, tako i domaći, te će stručnjaci za ovu oblast postati sve traženiji na tržištu rada.

Centar za edukaciju i obrazovanje, osigurao je besplatnu literaturu za sve učesnike. Polaznici koji budu pokazali određeni stepen napredovanja, dobiće certifikate o završenoj obuci.

Ciljne skupine:
• Nezaposleni
• Studenti i srednjoškolci završnih godina
• Udruženja, pojedinci i institucije koji apliciraju na različite projekte
• Ostali pojedinci zainteresirani za usavršavanje tehnika pisanja poslovnih planova i projekata, te predstavljanja poslodavcima i investitorima

Učešće na seminaru je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem e-maila: info@ceo.ba. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, kontakt telefon, e-mail, te ideju koju žele razviti. Broj učesnika je ograničen. Rok za prijavu je 10.04.2013. godine. Mjesto održavanja: Tuzla

Organizacija edukacije, omogućena je uz pomoć Sparkasse bank i Ministarstva razvoja i poduzetništva TK.

Share This