Edukacije i usluge

Pisanje biznis plana, Poduzetnišvo i pokretanje poslovnog poduhvata, izrada marketing plana, Izrada projektnih prijedloga, te mnoge druge.

Publikacije

“Kako napisati projektni prijedlog”, “Sve što želite znati o poduzetništvu”, “Poduzetnički rokovnik”, “Napišite poslovni plan i pokrenite posao”, te mnoge druge.

Reference

Realizovani projekti i reference iz oblasti razvoja poduzetništva, projektnog menadžmenta, marketingu i dr.; sajmovi, saradnje i partnerstva, i druge reference.

Poziv na besplatnu edukaciju – Pisanje projekata

Poziv na besplatnu edukaciju – Pisanje projekata

Američki korner Tuzla i Centar za edukaciju i obrazovanje, pozivaju Vas da se prijavite na besplatnu praktičnu edukaciju iz oblasti pisanja projektnih prijedloga. Ovo je vrijeme pripreme projektnih prijedloga, jer se u narednom periodu očekuje otvaranje poziva za...

CENTAR ZA EDUKACIJU I OBRAZOVANJE DOBITNIK JE PRIZNANJA ZA DOPRINOS RAZVOJU PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EVROPI 

Centar za edukaciju i obrazovanje pruža mogućnosti obrazovanja i neformalne edukacije za različite ciljne grupe bez obzira na njihovu profesionalnu orijentaciju, sa ciljem da se kod stanovništva razviju stavovi o važnosti njihovog učešća u privrednom razvoju naše države, kroz osnivanje vlastitih biznisa, te razvoja ekoloških stavova, održivog razvoja i odgovornosti, kako građana, tako i poduzetnika. 

PRIJAVI SE NA VIBER CEO GRUPU

PRIJAVI SE NA CEO NEWSLETTER